tisdag 23 augusti 2011

Mozzarellafylld lövbiff med pepprig ruccoladressing och pasta

Du behöver:
1 påse ruccola
1 gul paprika
250 g körsbärstomater
600 g lövbiff
125 g mozzarella
Pasta
en halv kruka basilika
en halv Rödlök
en halv burk soltorkade tomater
1 vitlöksklyfta
5 msk olja
salt
1 msk smör
svartpeppar
socker
vitvinsvinäger


1. Ruccoladressing: Mixa en halv påse ruccola med 1 vitlöksklyfta, 2 tsk vitvinsvinäger, 5 msk olja, 2 krm salt och 2 tsk socker. Häll upp i en skål och låt stå.

2. Dela 250 g körsbärstomater, skiva en halv rödlök, och tärna 1 gul paprika. Blanda tillsammans med en halv påse ruccola till en sallad.

3. Koka 4 portioner pasta

4. Skiva 125 g mozzarella i tunna skivor, Fördela mozzarellaskivorna, bitar från en halv burk soltorkade tomater och blad från en halv kruka basilika på ca 600 g lövbiff. Krydda med salt och svartpeppar. Vik lövbiffskivorna dubbelt och fäst eventuellt med tandpetare.

5. Stek lövbiffarna i 1 msk smör hastigt på båda sidor, ca 1 minut på varje sida.

6. Servera direkt tillsammans med pasta, ruccoladressing och sallad.


Recept: Linas matkasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar