onsdag 24 augusti 2011

Varmrökt lax med dill och senapsdressad pärlcouscous

Detta behöver du:
Pärlcouscous
En halv knippe morötter
En knippe rädisor
Ett paket sockerärtor
500 g varmrökt lax
Honung
Olja
Vitvinsvinäger
Dill
Salt o svartpeppar
Senap
Vatten

1.Koka 4 portioner pärlcouscous
2.tvätta och slanta en halv knippe morötter, dela en knippe rädisor och koka morötterna, rädisorna och sockerärtor i lättsaltat vatten ca 2-3 min.

3.dill och senapsdressing: 1 msk senap, 1 msk vitvinsvinäger, 1 msk honung, 4 msk olja och 2 msk vatten. Tillsätt 30 g dill, lite salt och svartpeppar. Blanda ner dressingen i den kokta Couscousen och servera m varmrökt lax och lättkokta grönsaker.

Recept: linas matkasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar