fredag 25 mars 2011

Viltskavspasta med skogschampinjon

4 portioner
Tagliatelle
250 g skogschampinjoner
1 gul lök
2 pkt viltmästarskav
1 msk smör
1½ msk vetemjöl
2 ½ dl vatten eller mjölk
1 dl creme fraiche
2 tsk kinesisk soja
salt
svartpeppar
½ kruka persilja
pepparrot

Skiva champinjoner och hacka en lök. Stek dem på svag värme i lite olja. Häll över löken och svampen på ett fat. Stek viltmästarskaven i smör. Häll tillbaks löken och champinjonerna i pannan.Strö över vetemjöl och rör om. Tillsätt vatten eller mjölk, creme fraiche och soja. Låt koka ihop på svag värme i 2-3 minuter. salta och peppra. Hacka ½ kruka persilja och strö över pannan. Servera med pastan och riv gärna lite pepparrot över tallriken.
Recept..Linas matkasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar